SomDones.cat

Des de l’Associació ACORD, donem la benvinguda i el recolzament a aquesta EINA de País, com diuen elles.

SomDones.cat és un punt de trobada on-line de les dones professionals, emprenedores, directives, estudiants i empresàries de Catalunya i on ACORD, associació compromesa amb l’empoderament de la Dona Rural, ens sumem en el seu directori d’entitats i incloem el link a la seva web en el nostre apartat de la DONA RURAL.

En aquesta plataforma hi trobareu:

Un directori d’Expertes

Guia de dones professionals de Catalunya classificades per àmbits, de manera que cada dona pugui introduir les seves dades per a ser visible i ser contactada.

Un directori d’Empreses

Guia d’empreses dirigides per dones o propietat de dones de Catalunya classificades per àmbits, per a donar-los visibilitat i ser contactades.

Ofertes de Treball

Tant les expertes com les empreses poden publicar ofertes de treball que requereixin dones professionals i que compleixin condicions d’igualtat en quan a condicions laborals i econòmiques.

Ofertes de Col·laboracions

Espai on les dones poden publicar ofertes o necessitats de col·laboració concretes de diferents temàtiques: empresarials, laborals, o per crear sinergies entre dones, emprenedoria, projectes, etc. Són propostes de col·laboració puntuals.

Formacions

En aquest espai es poden publicar propostes de formació gratuïtes i de pagament. Les formacions gratuïtes son formacions d’una sessió de com a màxim 2 hores, impartida per una experta, generalment de forma online.

Per a les formacions de pagament, la plataforma funciona com a mitjà de difusió i comunicació, havent de abonar un preu per a ser visible en la plataforma. Un cop publicada la formació, la formadora i les participants es contacten directament.

Les formacions anunciades poden ser de diferents temàtiques o àmbits: empresarials, lideratge, finançament, branding, etc.

Promocions

Espai on les expertes i empreses poden publicar ofertes i promocions dels seus productes o serveis, amb avantatges i preus especials per al col·lectiu de dones de la plataforma. Per a les promocions, la plataforma funciona com a mitjà de difusió i comunicació, havent de abonar un preu per a publicar una oferta.

L’Espai Xarxes

Espai reservat a les associacions i xarxes de dones, perquè puguin donar-se a conèixer i es puguin trobar fàcilment, de tots els racons de Catalunya. Es un directori d’entitats on cada nom enllaça amb la web de l’entitat.

Una Agenda

Agenda actualitzada i constant de les diferents activitats adreçades a les dones que s’organitzen a Catalunya.